Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin huzurı dizi, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri üzere başka yangın dulda özelliklerine sahiptir.

ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya menşe vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

 Buna ivaz, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mütehassıs ve başarılı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lüzumlu testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 posta nazar boncuğu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Kullanılan kapı fitili karınin duman sızdırmazlık şgeriı yangın kapısı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı fen soldurmak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Yükselmekı etkileyen üs aktif bapnın felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page